Topbanner

KommendeNæste gudstjeneste


Sted: Saltum Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: Mariæ bebudelses dag

Dato: 2023-03-26 09:30:00

Beskrivelse:

Sted: Alstrup Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: Mariæ bebudelses dag

Dato: 2023-03-26 10:30:00

Beskrivelse: Kaffe efter gudstjenesten

Næste arrangement


Sted: Sognegården

Navn: "Masker med mening"

Dato: 2023-03-27 14:00:00

Beskrivelse: "Masker med mening" en strikkecafé, der en gang om måneden samles i sognegården og strikker - der bliver strikket meget!! Allermest varme sager til hjemløse, som har kontakt til Kirkens Korshær. For yderlig information kontakt Elin Gjerløv tlf. 28181753

Fastelavnsgudstjeneste i Saltum Kirke

En stor tak til alle, der deltog i Fastelavnsgudstjenesten søndag den 19. februar kl. 10.30 i Saltum Kirke. Kirkerummet var festligt pyntet op af børn fra Saltum Skole, der afsluttede forløbet “Krea-kirke” ved gudstjenesten. Sognepræst Kristian Gram Schjoldager og kirke- og kulturmedarbejder Kathrine Thorup Nordtorp arrangerede forløbet Krea-kirke, hvor børnene lavede et kreativt projekt med udgangspunkt i et kristent tema.
Børnene havde sørget for at dekorere kirkebænkene med fastelavnsris, symboler i perler med tro, håb og kærlighed, fisk og kors i lysekronerne samt farverige lys-krukker der pyntede på prædikestolen.
Kirkens børnekor indledte gudstjenesten med et præludium, og derefter læste børnene fra Krea-kirke en indgangsbøn. Under gudstjenesten blev der sunget fastelavnssange- og salmer, og børnene fra Krea-kirke lavede også et musikalsk indslag.
Kirke- og kulturmedarbejder Kathrine Thorup Nordtorp var udklædt som Pippi Langstrømpe. Hr. Nielsen var også med samt Pippis hest. Hesten havde desværre mistet sine petter, men heldigvis sørgede alle børn i kirken for at finde “de forsvundne pletter”, der var gemt i kirkerummet.
Efter gudstjenesten gav børnene nogle ordentlige slag til fastelavnstønderne. Tak til Søfolket Saltum for opsætning af stativ til fastelavnstønderne. Den ene af tønderne var malet af børn fra børnehaven i Saltum, mens den anden var blevet malet af Krea-kirkeholdet. Da tønderne faldt til jorden, blev der kåret kattekonger- og dronninger, samt uddelt slikposer.
Herefter var der fernisering i kirken, hvor børnene fra Krea-kirke og deres familier nød et glas børnechampagne, imens de kiggede på de fine kreative projekter, der var udstillet i kirkerummet.
Formiddagen blev sluttet af med at nyde Inger Ibsens lækre hjemmelavede fastelavnsboller i sognegården.

Kathrine Thorup Nordtorp