Topbanner

KommendeNæste gudstjeneste


Sted: Saltum plejecenter

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag:

Dato: 2022-05-19 14:30:00

Beskrivelse:

Sted: Alstrup Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: 5. s. e. påske

Dato: 2022-05-22 09:30:00

Beskrivelse:

Næste arrangement


Sted: Saltum Kirke

Navn: Mariagerfjord Kammerkor og Hobro Kammerorkester

Dato: 2022-05-22 16:00:00

Beskrivelse: På programmet er der bl.a. Schuberts meget smukke ”Deutsche Messe” . Dirigent for koret er Anders Olesen og dirigent for orkestret Morten Lønborg Friis, der til daglig er leder af Rebild Kulturskole. Mariagerfjord Kammerkor og Hobro Kammerorkester har tidligere lavet flere koncerter sammen . Koret, der er på ca. 20 sangere, synger primært klassiske værker. Repertoiret strækker sig fra renæssancemusik af Palestrina over nogle af de store barokværker, for eksempel Händels Messias, den danske romantiks sange og helt op til nutidige værker. Hobro Kammerorkestret, der er tilknyttet Mariagerfjord Kulturskole, er startet i 1982. Orkestret spiller lettere klassisk musik, og har tidligere bl.a. lavet en række kirkekoncerter, koncerter på Hobro Gymnasium, og været på flere orkesterrejser til udlandet. Orkestret er et kammerorkester med omkring 20 deltagere. Fri entré

 

I Saltum Kirke blev der fejret både Fastelavn og Minikonfirmation. Minikonfirmanderne havde udstilling af deres lys og fantasidyr i kirken. Under gudstjenesten fyldte de kirkerummet med fastelavnssange med flot musikledsagelse af organist Lisbeth Nymark Sørensen, de bad Fadervor med fagter og bad ind- og udgangsbøn.

Sognepræst Kristian Gram Schjoldager uddelte diplomer til minikonfirmanderne for deres deltagelse i undervisningen, og for at være rigtig gode til at lege og have det sjovt i kirkerummet sammen med deres med-minikonfirmander.

Vi sluttede af med et BRAG af en tøndeslagning, hvor vi fik kåret årets kattekonger- og dronninger.

En stor tak for den frivillige indsats til Inger for at bage og servere de lækreste fastelavnsboller og for, hver tirsdag eftermiddag at forberede både boller og saftevand til minikonfirmanderne!

Tusind tak til minikonfirmanderne for at være så nysgerrige på at høre Bibelfortællinger, være kreative og bruge deres fantasi. Også mange tak til forældrene for lån af jeres søde børn igennem de sidste mange torsdagseftermiddage.