Topbanner

KommendeNæste gudstjeneste


Sted: Saltum Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: 3. s. i advent

Dato: 2022-12-11 10:30:00

Beskrivelse:

Sted: Saltum Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag:

Dato: 2022-12-15 10:00:00

Beskrivelse: Dagplejere, vuggestue/børnehave, forældre, bedsteforældre og andre interesserede er meget velkomne

Næste arrangement


Sted: Sognegården

Navn: Voksenkor

Dato: 2022-12-07 19:00:00

Beskrivelse: Saltum Kirkes voksenkor er et blandet kor med 40 sangere. Koret medvirker ved de fleste højtider, men også ved et par sangaftener og koncerter om året. Repertoiret er bredt og spænder lige fra den gamle klassiske genre til den ny samt “pop” og gospel genren. Vi øver onsdag i de ulige uger fra kl. 19-21 i Saltum Sognegård - altså hver 14. dag. Der kan søges om optagelse i koret ved at kontakte organisten. Der tages glad og gerne imod nye kormedlemmer, og der er et yderst velfungerende fællesskab. Koret ledes af organist Lisbeth Nymark Sørensen, som kan kontaktes på tlf.: 22735165 eller på mail: lisbeth-nymark@live.dk

 

I Saltum Kirke blev der fejret både Fastelavn og Minikonfirmation. Minikonfirmanderne havde udstilling af deres lys og fantasidyr i kirken. Under gudstjenesten fyldte de kirkerummet med fastelavnssange med flot musikledsagelse af organist Lisbeth Nymark Sørensen, de bad Fadervor med fagter og bad ind- og udgangsbøn.

Sognepræst Kristian Gram Schjoldager uddelte diplomer til minikonfirmanderne for deres deltagelse i undervisningen, og for at være rigtig gode til at lege og have det sjovt i kirkerummet sammen med deres med-minikonfirmander.

Vi sluttede af med et BRAG af en tøndeslagning, hvor vi fik kåret årets kattekonger- og dronninger.

En stor tak for den frivillige indsats til Inger for at bage og servere de lækreste fastelavnsboller og for, hver tirsdag eftermiddag at forberede både boller og saftevand til minikonfirmanderne!

Tusind tak til minikonfirmanderne for at være så nysgerrige på at høre Bibelfortællinger, være kreative og bruge deres fantasi. Også mange tak til forældrene for lån af jeres søde børn igennem de sidste mange torsdagseftermiddage.