Topbanner

KommendeNæste gudstjeneste


Sted: Saltum Kirke

Prædikant: Anette Udmark

Kirkedag: 3. s. e. påske

Dato: 2018-04-22 10:30:00

Beskrivelse: Kaffe efter gudstjenesten.

Sted: Saltum Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: Bededag

Dato: 2018-04-27 10:30:00

Beskrivelse: Konfirmation

Næste arrangement


Sted: Saltum Kirke

Navn: Saltum Sogn

Dato: 2018-04-20 15:00:00

Beskrivelse:

 

 

                                                                                                                                             

 

Februar er godt skudt igang, og vi kan næppe mere påstå, at det nye år stadig er helt nyt. Tiden flyver afsted og jeg vil forsøge at lave et nedslag og kort fortælle om noget af det, jeg laver i mit arbejde lige nu.

Der kører et babysalmesangshold hver mandag for hele fire pastoratet, og her er der god tilslutning. Husk at fortælle om tilbuddet ude i jeres eget pastorat. Hvis I mangler tekst til PR, så spørger I bare.

   Der er legestue i kirkerne; om tirsdagen i Jetsmark, hvor det er to dagplejegrupper fra Pandrup, der kommer på skift. Om onsdagen kommer Hune Naturbørnehave på besøg i Hune Kirke, og alderen på Hune-børnene er derfor højere, hvilket betyder, at vi kan lave nogle andre lege/sange end dagplejebørnene kan. Nogle gange kommer hele børnehaven.

   Om torsdagen er det enten i Ingstrup eller V. Hjermitslev Kirke, der er legestue. Det er både dagplejere og børnehaverne, der her kommer og er med. En mor i Saltum (Kirsten Bøjstrup) lavede i efteråret denne lille film om legestuen i Saltum Kirke. Den kan give et indblik i, hvad det er, vi laver. (Det er på Facebook.)https://www.facebook.com/dagplejenjammerbugt/videos/1853984594629379/

Halvvejs i minikonfirmandforløbene er vi allerede. Der er et hold i Saltum lige nu og to hold i Jetsmark. Palmesøndag afsluttes forløbene med familiegudstjenester i Jetsmark Kirke 10.30 og i Saltum Kirke kl. 14.00.

Dette er også en periode med flere spaghettigudstjenester, og det er også et spændende arbejde at få arrangeret og afviklet disse gudstjenester. Jeg oplever stor glæde ved, at vi er mange, der er sammen om at få det til at blive en god aften for dem, der kommer. Om det er dem, der står for maden eller de, der serverer, eller dem, der spiller og synger, dem, der hilser på og de, der rydder op, eller dem, der forkynder på den ene eller anden måde, så er det skønt, når vi er sammen om noget. Derfor håber jeg også, at vi fremadrettet kan få flere fællesarrangementer for børn på tværs i vores firepastorat. Vi har i øjeblikket et sommerarrangement på tegnebrættet, som vi forbereder i samarbejde med spejderne.

   Jeg har i det daglige god hjælp fra en stor håndfuld frivillige: I Jetsmark er det Anni, Mona, Helvi - i Saltum er det Inger og Annemette, i V. Hjermitslev er det Lene, i Ingstrup er det Hanne og i Hune er det Helvi og Lillian.

Det var lige en lille hilsen her fra.

Mange hilsener fra

Karen M.V. Olesen,
Kirke- og kulturmedarbejder i Jetsmark, Hune, Saltum-Alstrup, Ingstrup-Vester Hjermitslev pastorater.
Mobilnr.: 61222954.
Kontor:   Bredgade 98, 9490 Pandrup.
Email:     Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.