Topbanner

KommendeNæste gudstjeneste


Sted: Saltum Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: 4. s. e. trin.

Dato: 2018-06-24 09:30:00

Beskrivelse:

Sted: Alstrup Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: 4. s. e. trin.

Dato: 2018-06-24 10:30:00

Beskrivelse: Kaffe efter gudstjenesten

Næste arrangement


Sted: Saltum Kirke

Navn: Saltum Sogn

Dato: 2018-06-26 19:30:00

Beskrivelse: Duo Cofradia er fantastiske repræsentanter for Cubansk musik. Deres stil er helt deres egen men har rod i Son, Salsa og Nuevo Trova. Du vil opleve sprudlende musikalitet, virtuos sang og Pachis eminente guitarspil, der tryllebinder tilhørerne, uanset om det er jazz, blues eller latinamerikanske rytmer. Pachi komponerer det meste af deres musik, men de fremfører også andre kendte eller mindre kendte numre. Musikken er fyldt med den smittende livsglæde og intensitet som er karakteristisk for ægte Cubansk musik. Deres stemmer klæder hinanden fantastisk, og det hele fremføres med kærlige drillerier. Lia udstråler en fantastisk energi og hendes ordspil mellem numrene læner sig op ad standup comedy. Det modsvares af Pachis tilbagelænede og rolige væsen. Lia Llorente og Pachi Ruiz har gennem mere end 10 år turneret med deres koncerter i Italien, Norge, Frankrig, Canada, Sydamerika, Tyskland og i år også USA. Deres første udlandsrejse gik til Danmark i 2004, og siden har Danmark og danskerne haft en særlig plads i deres hjerter. I deres smukke, selvrestaurerede hjem i Trinidad indbydes til koncerter både med og uden gæstemusikere. Men ikke mindst indbydes mange af byens fattige børn og unge til gratis musik- og sang undervisning. Duoen har udklækket flere store talenter, der derved får mulighed for en levevej, og duoens indtjening i Danmark går ubeskåret til netop dette arbejde.

 Blomsterbønner i dåbsfadet

                 

Sommerskole i Hvetbopastoratet i uge 27, mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 9-14.30.

Børn, der har afluttet 0.-5. klassetrin er velkomne til sommerskole, som er et nyt tilbud i 2018. Det afholdes i Jetsmark Sognegård for hele pastoratet i 2018. Vi skal lege, synge, bruge vores hænder, høre historier og lære nye børn at kende. Der kommer mere information bl.a. i Lokalavisen og på Facebook senere på foråret omkring tilmelding. Vil du vide mere, så kontakt Karen M.V. Olesen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
GUD & GRILL - et sommerarrangement for familier med børn og spejdere i Hvetbopastoratet.
Onsdag den 13. juni kl. 17 inviteres til en festlig aften med gudstjeneste og spisning i Skovkatedralen ved Jetsmark Præstegård, Bredgade 103, Pandrup. Spejderne i Saltum og i Pandrup er med til at arrangere denne aften, og vi håber på godt vejr og mange, glade deltagere. Pris: 20 kr. pr. deltager. Tilmelding/betaling annonceres senere. 
 Mange hilsener fra
 Karen M.V. Olesen,
Kirke- og kulturmedarbejder i Jetsmark, Hune, Saltum-Alstrup, Ingstrup-Vester Hjermitslev pastorater.
Mobilnr.: 61222954.
Kontor:   Bredgade 98, 9490 Pandrup.
Email:     Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.