Topbanner

KommendeNæste gudstjeneste


Sted: Saltum Kirke

Prædikant: Anette Udmark

Kirkedag: 3. s. e. påske

Dato: 2018-04-22 10:30:00

Beskrivelse: Kaffe efter gudstjenesten.

Sted: Saltum Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: Bededag

Dato: 2018-04-27 10:30:00

Beskrivelse: Konfirmation

Næste arrangement


Sted: Saltum Kirke

Navn: Saltum Sogn

Dato: 2018-04-20 15:00:00

Beskrivelse:

 

 

Har du en baby og kan du lide sang og bevægelse, så er BABYSALMESANG måske noget for dig?

Hune, Saltum-Alstrup, Ingstrup/V. Hjermitslev og Jetsmark pastorater er sammen om at tilbyde babysalmesang hver mandag kl. 10.15 i Jetsmark Kirke. Der kræves ikke særlige evner for at synge eller bevæge sig, tilbuddet er for alle, der har en baby, og det er gratis. Der starter nyt hold mandag den 15. januar og 9. april, 2018, og der er løbende optag. Babyer med mor/far eller anden omsorgsperson kan tilmelde sig på www. jetsmark-kirke.dk

Babysalmesang starter i kirken med at komme på plads på måtterne på det opvarmede gulv i Jetsmark Kirke. Der er sang til klokke- og klaverspil, og enkle trin, når vi danser til salmerne. Vi gør meget ud af, at du får rørt ved din baby, mens vi synger; enten med barnet liggende foran dig eller i favnen. Barnet stimuleres, også ved lyden af stemmerne og kontakten med mor/far, og så leger vi med tørklæder, sæbebobler, massagebolde og ting med lyd i, mens vi synger. Disse rekvisitter er med til at understrege salmernes tekster eller karakter. I den rolige del af forløbet vugges barnet i en lille faldskærm, som holdes af to voksne.

   Barnets sansemotorik styrkes til babysalmesang. Gennem nærværet mellem barnet og mor/far i kirkens rum, bliver vi fortrolige med at være i kirken og synge de dejlige sange. Vi oplever fællesskab sammen med andre babyer og deres voksne.  Vi kan inddrage elementer fra gudstjenesten; vi beder for eksempel Fadervor, inden vi slutter af i kirken.  

   Når vi har sunget i kirken, følges vi over i graverhuset, hvor der bydes på kaffe med brød. Her taler vi om stort og småt og hygger os sammen. Babysalmesang er slut ca. 11.45. Hvert forløb varer 8 uger, og man kan sagtens være med i flere forløb.

Det er en god idé at medbringe en dyne til barnet.

Vil du vide mere om babysalmesang, er du også velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Karen M.V. Olesen på 61222954 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.