Topbanner

KommendeNæste gudstjeneste


Sted: Saltum Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: 20. s. e. trin.

Dato: 2020-10-25 10:30:00

Beskrivelse:

Sted: Saltum Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: Alle helgens dag

Dato: 2020-11-01 09:30:00

Beskrivelse: Navnene på de døde siden sidste Alle helgen læses op og der tændes et lys for hver enkelt afdød. Der vil være en buket klar efter gudstjenesten, som de pårørende kan lægge på de nye grave.

Næste arrangement


Sted: Saltum Kirke

Navn: Sangaften med kirkens band

Dato: 2020-10-21 19:30:00

Beskrivelse: Kom og vær med til at få en masse "sangvitaminer" gennem fællessang, som vi jo alle har dyrket "sammen hver for sig" i coronatiden. En aften hvor alle har indflydelse på, hvad der skal synges i godt selskab med kirkens band.

 

 

Har du en baby og kan du lide sang og bevægelse, så er BABYSALMESANG måske noget for dig?

 

Kirkerne i området tilbyder babysalmesang for babyer i alderen 2-10 måneder med en forælder eller anden omsorgsperson. Det foregår mandag formiddag fra kl.10.15 til 11.45. Vi begynder med sang i kirken, herefter kaffe med brød. 

Sensommerholdet begynder i Saltum Kirke d.10. august 2020

Info og tilmelding sker ved at kontakte Karen M.V. Olesen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 61222954.

Tilbuddet fra folkekirken er gratis og gives til babyer mellem 2 og  ca. 10 måneder, med en forælder eller anden omsorgsperson.Formålet med salmesang for babyer er at stimulere barnets glæde ved musik og rytmik, samt at give børn og forældre en mulighed for at få gode og varme oplevelser af kirkerummet og salmerne. Babysalmesangen ledes af Karen M.V. Olesen, der er kirke- og kulturmedarbejder i Gl. Pandrup Kommune.