Topbanner

KommendeNæste gudstjeneste


Sted: Saltum Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: 4. s. e. trin.

Dato: 2018-06-24 09:30:00

Beskrivelse:

Sted: Alstrup Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: 4. s. e. trin.

Dato: 2018-06-24 10:30:00

Beskrivelse: Kaffe efter gudstjenesten

Næste arrangement


Sted: Saltum Kirke

Navn: Saltum Sogn

Dato: 2018-06-26 19:30:00

Beskrivelse: Duo Cofradia er fantastiske repræsentanter for Cubansk musik. Deres stil er helt deres egen men har rod i Son, Salsa og Nuevo Trova. Du vil opleve sprudlende musikalitet, virtuos sang og Pachis eminente guitarspil, der tryllebinder tilhørerne, uanset om det er jazz, blues eller latinamerikanske rytmer. Pachi komponerer det meste af deres musik, men de fremfører også andre kendte eller mindre kendte numre. Musikken er fyldt med den smittende livsglæde og intensitet som er karakteristisk for ægte Cubansk musik. Deres stemmer klæder hinanden fantastisk, og det hele fremføres med kærlige drillerier. Lia udstråler en fantastisk energi og hendes ordspil mellem numrene læner sig op ad standup comedy. Det modsvares af Pachis tilbagelænede og rolige væsen. Lia Llorente og Pachi Ruiz har gennem mere end 10 år turneret med deres koncerter i Italien, Norge, Frankrig, Canada, Sydamerika, Tyskland og i år også USA. Deres første udlandsrejse gik til Danmark i 2004, og siden har Danmark og danskerne haft en særlig plads i deres hjerter. I deres smukke, selvrestaurerede hjem i Trinidad indbydes til koncerter både med og uden gæstemusikere. Men ikke mindst indbydes mange af byens fattige børn og unge til gratis musik- og sang undervisning. Duoen har udklækket flere store talenter, der derved får mulighed for en levevej, og duoens indtjening i Danmark går ubeskåret til netop dette arbejde.

 

 

Har du en baby og kan du lide sang og bevægelse, så er BABYSALMESANG måske noget for dig?

Hune, Saltum-Alstrup, Ingstrup/V. Hjermitslev og Jetsmark pastorater er sammen om at tilbyde babysalmesang hver mandag kl. 10.15 i Jetsmark Kirke. Der kræves ikke særlige evner for at synge eller bevæge sig, tilbuddet er for alle, der har en baby, og det er gratis. Der starter nyt hold mandag den 15. januar og 9. april, 2018, og der er løbende optag. Babyer med mor/far eller anden omsorgsperson kan tilmelde sig på www. jetsmark-kirke.dk

Babysalmesang starter i kirken med at komme på plads på måtterne på det opvarmede gulv i Jetsmark Kirke. Der er sang til klokke- og klaverspil, og enkle trin, når vi danser til salmerne. Vi gør meget ud af, at du får rørt ved din baby, mens vi synger; enten med barnet liggende foran dig eller i favnen. Barnet stimuleres, også ved lyden af stemmerne og kontakten med mor/far, og så leger vi med tørklæder, sæbebobler, massagebolde og ting med lyd i, mens vi synger. Disse rekvisitter er med til at understrege salmernes tekster eller karakter. I den rolige del af forløbet vugges barnet i en lille faldskærm, som holdes af to voksne.

   Barnets sansemotorik styrkes til babysalmesang. Gennem nærværet mellem barnet og mor/far i kirkens rum, bliver vi fortrolige med at være i kirken og synge de dejlige sange. Vi oplever fællesskab sammen med andre babyer og deres voksne.  Vi kan inddrage elementer fra gudstjenesten; vi beder for eksempel Fadervor, inden vi slutter af i kirken.  

   Når vi har sunget i kirken, følges vi over i graverhuset, hvor der bydes på kaffe med brød. Her taler vi om stort og småt og hygger os sammen. Babysalmesang er slut ca. 11.45. Hvert forløb varer 8 uger, og man kan sagtens være med i flere forløb.

Det er en god idé at medbringe en dyne til barnet.

Vil du vide mere om babysalmesang, er du også velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Karen M.V. Olesen på 61222954 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.