Topbanner

KommendeNæste gudstjeneste


Sted: Saltum Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: Saltum Sogn

Dato: 2017-12-21 10:00:00

Beskrivelse: Skolens juleafslutning

Sted: Alstrup Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: Alstrup Sogn

Dato: 2017-12-24 14:00:00

Beskrivelse:

Næste arrangement


Sted: Sognegården

Navn: Saltum Sogn

Dato: 2017-12-18 19:30:00

Beskrivelse: Koncert og fællessang med Hvetbokoret.

 

Babysalmesang i fire pastorat samarbejdet, Ingstrup/V. Hjermitslev, Saltum/Alstrup, Hune og Jetsmark. Tilbudet er gratis og til babyer fra 0-9 måneder, med en forælder.

                                                        

Kender du en, der har en baby på 0-9 mdr. eller deromkring, så har fire-pastoratssamarbejdet (Saltum-Alstrup, Ingstrup-V. Hjermitslev, Hune-Rødhus og Jetsmark) et virkelig godt tilbud til mor/far med en baby. Det er musik (sang og bevægelse for både barn/forælder) i hyggelige og rolige omgivelser. Det er smukke salmer og sange, hvor nærkontakten mellem mor/far og barn er i højsædet. Og så selvfølgelig en god snak over kaffen bagefter med de andre voksne;-)

Vi har opstart i Jetsmark Sognegård mandag, d. 14/8-17, kl. 10.15. Det er gratis at være med, og der er løbende optag af nye.
Tilmelding her (PB) 61222954 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Hvorfor Babysalmesang?

Formålet med salmesang for babyer er at stimulere barnets glæde ved musik og rytmik, samt at give børn og forældre en mulighed for at få gode og varme oplevelser af kirkerummet og salmerne. Vi bruger mange sanser; vi lytter til musik, ser på farvestrålende ting og bruger hele kroppen til dans og leg. Gennem disse aktiviteter er det muligt at styrke barnets sansemotoriske udvikling, og selvfølgelig: glæden ved musik.

Indholdet af babysalmesang, vil hovedsageligt være salmer, men der vil også være anden musik at lytte til.

”Salmer er poesi, der kan synges ind i barnets øre og sind allerede fra barnet er få måneder gammelt. Gennem sangen smelter den kristne grundfortælling sammen med det musikalske udtryk.”

Citat fra Helene Dam og professor i musikpædagogik Inge Marstal, som har udvalgt over 100 salmer til børnesalmebogen ”Min første salmebog”

 

 

Hvor melder jeg mig til?

Du kan tilmelde dig hos

kirke- og kulturmedarbejder

Karen M.V. Olesen.

Det kan gøres på telefon:

61 22 29 54 (sms eller opkald),

eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ekstra oplysninger.

Vi holder fri, når skolerne holder ferie. Afbud efter tilmelding meldes på sms.

sol