Topbanner

KommendeNæste gudstjeneste


Sted: Alstrup Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: 18. s. e. trin.

Dato: 2018-09-30 10:30:00

Beskrivelse: Koret medvirker. Kaffe efter gudstjenesten.

Sted: Saltum Kirke

Prædikant: Kristian Gram Schjoldager

Kirkedag: 18. s. e. trin.

Dato: 2018-09-30 17:30:00

Beskrivelse: Høstgudstjeneste, koret medvirker. Aftensmad i sognegården efterfølgende.

Næste arrangement


Sted: Sognegården

Navn: Saltum Sogn

Dato: 2018-09-24 14:30:00

Beskrivelse: "Masker med mening" en strikkecafè. For yderlig oplysning kontakt Elin Gjerløv 28181753

Palmesøndag i Saltum Kirke

Årets minikonfirmandhold på 11 elever fra Saltum Centralskoles 3. klasse var involveret i en stor del af gudstjenestens forløb palmesøndag. Det første, der skete var, at de gik indtog med deres egne dåbslys under præludiet. Det var minikonfirmander, der læste ind- og udgangsbøn, og det var børnekor og minikonfirmander og kirkesanger, der sang for på salmerne. Holdet havde også selv skrevet bønner på små papirblomster, som de lagde i døbefonten, og her i vandet foldede blomsterne sig smukt ud. Børnenes egne bønner blev læst op af nogle af børnene. Minikonfirmanderne har også malet hver sin altertavle gennem forløbet, og disse stod flot til udstilling forrest i kirken under gudstjenesten.

   Under præstens prædiken, som foregik på gulvet på den udrullede påskedug, var børnene også en del af talen. Kristian Schjoldager fortalte ud fra dugens illustrationer om påskens forløb og stillede undervejs spørgsmål til børnene. Herefter viste minikonfirmanderne, at de har lært at bede Fadervor med fagter, og de dansede en salmedans til ”Hil dig, Frelser og Forsoner”. Efter gudstjenesten havde Inger lavet kaffe og kage i sognegården.

   Tak til alle børn og voksne, der kom og var med til at gøre afslutningen meget festlig. Nu er minikonfirmand slut for denne gang og næste hold i Saltum bliver efter nytår i 2019.

Minikonfirmand