Udskriv

I løbet af vinteren er der blevet fældet træer på diget på den del af kirkegården, der ligger længst mod vest, der er også blevet fældet et gran/fyr bælte inde på selve kirkegården. Der er etableret nyt græs på området og der vil blive plantet træer så vi med tiden får en skovkirkegård på denne del af kirkegården.

Af hensyn til dyrelivet og kirkegårdens personale opfordrer jeg til, at der IKKE benyttes vaser af glas nogen steder på kirkegården. I plænen på nordsiden af kirken er det i perioden fra 1. marts til 1. november kun tilladt at benytte de dertil indrettede

granitvaser/plastikkræmmerhuse. Det er ok, men på eget ansvar at sætte ting på mindepladerne. Vi modtager med glæde stauder og løg til udplantning i tomme gravsteder på kirkegården. 

Har I brug for hjælp til pyntning af kirken ved begravelse, vielse/velsignelse står jeg som graver klar til at udfører opgaven, jeg træffes på tlf. 40487751 i tidsrummet 9.30-10.30 tirsdag – fredag eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

De bedste hilsner graver Louise Larsen